Strok

Greinir

G! Fleiri myndir😎

Fitt børn hugna sær óført á spæliplássinum😊 

Fitt børn hugna sær óført á spæliplássinum😊 

Hóast tað sær rættiliga drápuligt út at fáa tatovering, er tað ikki vandamikið. Mann skal væl síggja gott út - eisini á G!

Hóast tað sær rættiliga drápuligt út at fáa tatovering, er tað ikki vandamikið. Mann skal væl síggja gott út - eisini á G!

Tadaaa! Ein firvaldur!

Tadaaa! Ein firvaldur!

... og ein afturat Lív og Hjørdis eru báðar sjey ár og búgva í Syðrugøtu. Tær ganga í flokki saman og eru vinkonur.  - Tað besta við G! er at vera úti, vassa og spæla á spæliplássinum, siga tær báðar.  Tá ið STROK tosaði við tær, høvdu tær verið til fleiri konsertir og ponyríðing og gleddu seg sum vera mann til barnatiltakið leygardagin.

... og ein afturat Lív og Hjørdis eru báðar sjey ár og búgva í Syðrugøtu. Tær ganga í flokki saman og eru vinkonur.

- Tað besta við G! er at vera úti, vassa og spæla á spæliplássinum, siga tær báðar.

Tá ið STROK tosaði við tær, høvdu tær verið til fleiri konsertir og ponyríðing og gleddu seg sum vera mann til barnatiltakið leygardagin.

Súna, 10 ár, úr Havn er ein fastur gestur á G! Her gongur hon túr við Bellu, hvølpinum hjá systkinabarninum, sum býr í Syðrugøtu Bella var eitt sindur vill (kanska av villa musikkinum, sum varð spældur júst tá), men tað eydnaðist okkum kortini at fáa eina mynd av henni, áðrenn hon drønaði avstað aftur😊 

Súna, 10 ár, úr Havn er ein fastur gestur á G! Her gongur hon túr við Bellu, hvølpinum hjá systkinabarninum, sum býr í Syðrugøtu Bella var eitt sindur vill (kanska av villa musikkinum, sum varð spældur júst tá), men tað eydnaðist okkum kortini at fáa eina mynd av henni, áðrenn hon drønaði avstað aftur😊 

Aja, gott at hvíla beinini eina løtu og njóta nakrar góðar tóna.

Aja, gott at hvíla beinini eina løtu og njóta nakrar góðar tóna.

Teitur Lassen var eisini komin oman á sandin at lurta. Hann gleddi seg til konsertina leygarkvøldið - og tað gjørdu vit eisini!  Les ummælið her!

Teitur Lassen var eisini komin oman á sandin at lurta. Hann gleddi seg til konsertina leygarkvøldið - og tað gjørdu vit eisini! Les ummælið her!

Greta Svabo Bech og Arnfríð Lützen vóru júst lidnar at syngja saman við bólki sínum KATA. Tær vóru bara heilt væl nøgdar við framførsluna og gleddust um, at so nógv fólk vóru komin til konsertina. Tær framførdu sangir av fløguni og ein 'nýggjan' sang, fuglakvæði eldra.

Greta Svabo Bech og Arnfríð Lützen vóru júst lidnar at syngja saman við bólki sínum KATA. Tær vóru bara heilt væl nøgdar við framførsluna og gleddust um, at so nógv fólk vóru komin til konsertina. Tær framførdu sangir av fløguni og ein 'nýggjan' sang, fuglakvæði eldra.

Danny úr Danny & The Veetos er altíð blíður og týður, tá vit hitta hann😊 

Danny úr Danny & The Veetos er altíð blíður og týður, tá vit hitta hann😊 

Og so var G! av fyri hesaferð ...